Βάλτε τα πάντα εκτός από τη χοιρινή κοιλιά σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά, ενώ ετοιμάζετε τη χοιρινή κοιλιά.
Τυλίξτε τη χοιρινή κοιλιά σας και δέστε την με σπάγκο κουζίνας. Σοτάρετε το κρέας σε ένα τηγάνι από όλες τις πλευρές και το προσθέτετε στην κατσαρόλα με το ζεματισμένο υγρό κοκκινίσματος.
Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το χοιρινό να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναποδογυρίζετε το χοιρινό κρέας για να εξασφαλίσετε ότι είναι ομοιόμορφα καλυμμένο με το υγρό κοκκινίσματος.
Μετά από 2 ώρες, αφαιρέστε το χοιρινό κρέας από το υγρό σιγοβρασμού και αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο. Όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε, αφαιρέστε τον σπάγκο και κόψτε το σε κομμάτια.